Érdemes átmenni a Gránit Bankoz, vagy előbb-utóbb ők is drágulnak?
Tavaly váltottam Erstétől Raiffeisenre, mostanra viszont az akkori nullás csomag már nem nulla, a teljesítési megbízások késése miatt pedig még 2-3 havonta a borsos számlavezetési díjat is fizethetem.
Jelenleg a Gránit tűnik a legjobbnak, feltétel nélküli ingyenesség, (talán) nincsenek meglepetések, kiszámíthatóbb.
Egyelőre valóban ingyenes, nekem is ott van számlám.
Azt, hogy ez meddig marad így nem tudom, remélem sokáig...
Grántit banknak összesen 1 db fiókja van...
Attól hogy olcsó az egy dolog...
Bármilyen más probléma esetén amikor fiókba kell bemenned, fáradj be abba az 1 db fiókba.
Még ha pesti vagy akkor is problémás, hátha még vidéki.
Én is csináltam egy bankszámla választót..és magasan a grántitot hozta ki kb 60%-al jobb mint a második bank. De szerintem csak az újdonság ereje. Így idővel majd szépen változnak a költségek is. Évenkénti bankszámla változtatás, egyik bankról a másikra ugrálás amúgy sem szerencsés választás. Állapodj meg egy megbízható banknál..ennek van költsége ugyan de hát nem a bank találta azt ki :)
A fiókokkal nekem nincs gondom.
Átnézem a májusi kondikat, az átutalást itt is ugyanúgy megfizettetik, a bankkártya éves díja sem olcsó. Csak legalább havi meglepetések ne legyenek, mint máshol..
Ez a későbbiekben is így fog maradni? A kártya és egyéb járulékos költségek mennyibe kerülnek?
Tudom, hogy valahol ott van a kondiknál, csak most nincs időm átböngészni.
Szerintem ez már így fog maradni egy jó ideig.
A részletes hirdetmény még nincs fent csak a meglévő számlákra, ott ha jól emlékszem 1450 Ft a dombornyomott Mastercard éves díja.
14 fiókja van.
Egyébként egyetlen egyszer kell csak bemenned, utána mindent eltudsz intézni elektronikusan.
Azt is csak a pénzmosási törvény miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!