Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mit tegyek, ha nem kapok hitelt?

Mit tegyek, ha nem kapok hitelt?

Figyelt kérdés
Jelzáloghitelt szeretnék felvenni, de BAR listára kerültem, már passzívon vagyok fél éve, de semmilyen bank, nem akar velem szóba állni.Próbáltam már ügynökökkel is, de senki nem tud rajtunk segíteni, olyan sincs a környezetemben aki kezességet vállalna vagy fel tudná helyettem venni a hielt.Nagyon fontos lenne, mert a házból ki kell fizetnem az egyik családtagomat, különben el kell költöznünk albérletbe és oda nem tudnák mert sok állatunk van, meg a havi törlesztő is annyira jönne ki mint egy albérlet és akkor inkább a sajátomat fizetném.A hitelt tudnám fizetni,mert van annyi össz jövedelmünk, ami fedezné.Pedig elég csekélyke összegről lenne szó.A ház értékének a negyede.Már arra is gondoltam, hogy írok a PSZÁF.-nak hátha vmi megoldást találnának a problémámra.Nagyon fontos lenne, hogy mielőbb válaszoljatok, mert nemsokára a bíróságon nyilatkoznom kell érdemben, hogy mit tudok intézni.
2009. szept. 10. 12:43
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Az nem járható út, hogy a rokonodnak fizetnél havi x. összeget? Más ötletem nincs :(

2009. szept. 10. 13:17
 2/5 anonim ***** válasza:
ha tudod fizetni a hiteledet, akkor miért vagy BAR -listás?
2009. szept. 10. 14:30
 3/5 anonim ***** válasza:

Melyik bankoknál próbálkoztál? Milyen jellegű hitellel kerültél BÁR listára és mióta vagy passzív BÁR-os? Most van bejelentett jövedelmed? Kb merre van a ház, ami a fedezet lenne és milyen értékű?

Írhatsz privátban is, megpróbálok segíteni, de ahhoz kevés az infóm, hogy így látatlanban megmondjam, van-e remény hitelre.

2009. szept. 10. 20:10
 4/5 anonim ***** válasza:

szia,

CIB, AEGON, MKB és talán még a BB is ad hitelt, ha passzív báros vagy. Aegonnál nem lehetsz adós csak zálogkötelezett, de a többinél úgy tudom adósként is elfogadnak.

Vagy intézd egyedül vagy írj privit.

2009. szept. 10. 21:48
 5/5 anonim ***** válasza:

Valamelyik családtag vegye fel, és te csak zálogkötelezettként szerepelj.

Vagy ha hitelezhető helyen van az ingatlan, akkor próbálkozz osztrák bankoknál. Náluk nem számít a KHR-tagság.

2009. szept. 11. 00:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!