Kivehetem szülői beleegyezés nélkül a pénzem? SOS valaki
Elvesztettem édesapámap 6 évvel ezelőtt..van 120 ftom egy otp-s bankszámlán,amit elvileg 18 éves koromban kapok meg.
most viszont nagyon kéne nekem a pénz,és anyukám nem áll jól,nem tud nekem adni..15 éves vagyok. kivehetem szülői beleegyezés nélkül a pénzt? (anyu szerint semmi se olyan fontos,jó lesz az majd 18 éves koromra..de most olyan szinten le vagyunk égve hogy nagyon nem tud nekem ruhákat venni,és a legtöbb cuccom nem jó már,meg kéne ez az a suliba is..szoval semmi saját pénzem nincs)
kerestem munkát..15 évesen csak nyáriszünetbe dolgozhatok,akkoris cssak szülői beleegyezéssel..addig meg nem tudok várni,nekem most,vagy max. 1-2 hónapon belül kéne pénz:/
segítsetek!
Kivehetek pénzt szülői beleegyezés nélkül 15 évesen? és ebből nem lesz késöbb bajom?
Előre is köszönöm a normális válaszokat!
Honnan van a pénz, milyen számla, és milyen jogcímen kaptad?
Amúgy 120 forintért nem értem, miért kell ilyen "hisztit" csinálni!
Nem tudod kivenni, csak ha nagykorú leszel.
Amúgy gondolom 120 ezer forintról lehet szó, csak elírtad.
Igen,120 ezer ft.
Es nem hisztirol van szo..de akkor tenyleg muszaly lesz varnom nyarig es dolgozom majd..ez van.:/
Azert johetnek meg valaszok,eddigieknek meg megy a zold kezecske:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!