Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » 18 év alatt kell szülő beleegy...

18 év alatt kell szülő beleegyezés, hogy vezetni tanulhassak?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, tavasszal kezdeném el, de állami gondozott vagyok. Ugye nem kell beleegyezés?
2013. febr. 8. 23:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Az autósiskolánál a szerződés megkötéséhez kell szülői aláírás, ha 18 éves alatti vagy.
2013. febr. 8. 23:25
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
*illetve gondolom gondviselői aláírás is jó, bár ebben nem vagyok biztos.
2013. febr. 8. 23:25
 3/6 A kérdező kommentje:

Fenébe. Ez biztos?

Még akár ki is várnám, de októberi vagyok, télen meg nem akarok vezetni tanulni, szóval az még nagyon odébb lenne... :(

2013. febr. 8. 23:26
 4/6 A kérdező kommentje:
A gyámom holt biztos, hogy nem fogja aláírni, úgyhogy ezt így ebben a formában buktam asszem.
2013. febr. 8. 23:27
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Biztos kell az aláírás, ugyanúgy, mint pl. bankszámla nyitásához is. Amúgy bizonyos szemszögből jobb is, ha télen tanulsz vezetni, mert akkor megtanulod, hogy ilyen rossz téli körülmények között, jeges úton hogy kell vezetni.
2013. febr. 8. 23:35
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben télen tanulnék vezetni. Hidd el sokkal jobb, ha már eleve rosszabb útviszonyok közt gyakorolsz, mert így biztosan menni fog később, nem fogsz félni, ha hirtelen leesik a hó.
2013. febr. 8. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!