Hogyan működik a zálogházban ez?
Figyelt kérdés
Még soha nem jártam ilyen helyen.Van 1-2 arany ékszerem,amit gondoltam beadok,de csak vagy 2-3 hétre.Tegyük fel,ha kapok érte 15 ezer forintot,akkor kb mennyit kell majd visszafizetnem?Mert ha max 20 ezret,akkor azt mondom ok,de ha többet,szerintem nem nagyon éri meg.Kb 3 hét múlva lesz pénzem,de nekem most azonnal szükségem van rá.Szóval csak kb annyi időre adnám be!Kérlek segítsetek!2013. febr. 18. 19:40
1/11 anonim válasza:
ez attól függ hogy mennyi értékre becsülik fel az ékszereket!!! semmit nem kell szégyelni, szépen besétálsz egy zálogházba, szinte minden sarkon van egy, és ott elmondanak neked mindent.
2/11 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm!Csak jó lenne tudni hogy mégis mennyivel számoljak kb.Ha kétszeresét kell fizetni hogy visszakapjam,akkor elkerülöm inkább a zálogházat.:)
2013. febr. 18. 19:51
3/11 anonim válasza:
Max 1-2 ezret kell ráfizetni! :)
4/11 anonim válasza:
Én úgy tudom - bár lehet rosszul - hogyha időben visszafizeted a zaciban a pénzt akkor nincs rá kamat. A zaci azokból él, akik beadják a cuccaikat fél áron aztán az alatt a pár hét vagy hónap alatt nem tudják kiváltani.
5/11 anonim válasza:
Igen,valami ilyesmi volt régen,1 hónapon belüli kiváltásnál nincs kamat.De,hogy most ez él-e még,nem tudom,ezért irtam a max 1-2 e.ft-ot.
6/11 A kérdező kommentje:
köszi,akkor azt hiszem bemerészkedem,bár picit félek :)
2013. febr. 20. 16:30
7/11 A kérdező kommentje:
Van olyan zálogház,ahol nem csak 14k aranyat vesznek be?Félek hogy az enyémek nincsenek annyik,de nem tudom!
2013. febr. 20. 17:51
8/11 anonim válasza:
Arany,arany!Ha kevesebb karát,kevesebb hitelt kapsz rá! De miért félsz?Nem fogják leharapni a fejed,csak a zálog jegyet el ne hagyd! Kismillió ember beadja ha megszorul!Nem ez a szégyen,hanem ha lopni mennél! :)
9/11 anonim válasza:
Nyugi, a zálogházakba olyan 2 bites cigányok, tolvajok, zsebesek, aljanépség bejár. Bemész, kérdezel, semmi feltűnő nem lesz belőle, megmondják akadékoskodás nélkül, hogy mi mennyi aztán vagy kiváltod vagy nem.
10/11 A kérdező kommentje:
Rendben!Köszi a bíztatást!Aranyosak vagytok!Fogalmam sincs miért érzem cikinek ..:)
2013. febr. 20. 19:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!