Ha 4 hónapja nem jött utalás a bankszámlámra (OTP), akkor vajon ennyi idő alatt megszűntethette a bank a számlát?
Ez nem olyan, mint az e-mail postafiók, ami megszűnik ha inaktív.
Ha előtte üres volt a számlád, akkor mára szépen mínuszban vagy a számlavezetési díjjal, ami kamatozik is.
Azért kérdeztem,mert volt egy 2010-ben nyitott Erste-s számlám,amit közel 2 éve nem használtam már és tavaly mikor bementem a bankba mondták,hogy zárolták (azt hiszem,ez a helyes kifejezés),és hogy 6000ft gyűlt össze számlavezetési díjként,amit ha befizetek újra aktiválják a számlát. Hát nem fizettem be,de be sem hajtották rajtam.
Ezért kérdeztem,hogy 4 hónap után is lehetséges-e ez vagy csak hosszabb idő után,mert most lett munkám és nem akarok abba a hülye szituba kerülni,hogy nem tudják majd a fizetésemet elutalni.
azért zárolták, mert mínuszba mentél át
ha pozitív az egyenleged, akkor nem zárolnak, a tartozás miatt zároltak, nem azért mert nem volt forgalom rajta
ha az otp-s számládon nincs tartozás, akkor nem zárolják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!