Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Van valaki aki a brokernet-...

Van valaki aki a brokernet- nek dolgozik?

Figyelt kérdés
mivel én és a párom szeretnénk csatlakozni, de viszont nem tudjuk, hogy milyen, menyi időt kel rá szánunk a munkánk mellet és hogy mit hogyan kell csinálni. Voltunk már a brokernet.ben utánakérdezni de sokat nem mondtak csak hogy írrakozunk be és majd a betanításon mindent megtudunk. De viszont úgy meg nem szeretnénk belemenni, hogy fogalmunk sincs az egészről. Valaki aki nekik dolgozik eltudna kb. magyarázni nekem. előre is köszönöm...
2009. szept. 7. 16:49
 1/4 IQnindzsa válasza:
Nekem van ismerősöm. Ha érdekel akkor meg tudom adni a telefonszámát.
2009. szept. 8. 10:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy aktuális-e még, lebeszélni nem akarlak, de saját tapasztalatomból mondom, hogy csak olyanok tudnak eredményesek lenni, akiknek van "gyomruk" ahhoz, hogy ismerősöket, rokonokat felhívjanak és nagyszerű lehetőségekről beszéljenek nekik. Nem rossz az, amit a Bnet csinál, de nem mindenkinek való. Pl nekem nem volt való, abba is hagytam, de akinek van vénája az ügynökösdi jellegű munkához, annak jó lehet.
2010. febr. 11. 19:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Én tudok olyan ahol nem kell ügynökösködni
2010. máj. 3. 21:44
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha a palladium részére gondolsz abban tudok segíteni.

Bár látom, már régi a kérdés, de másnak még hasznos lehet...

2011. jún. 17. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!