Hallott már vki a Greenway Gerlózczy Tanácsadó kft-ről?
Üdv!
Ez a cég az e-cegjegyzek.hu szerint nincs bejegyezve. A papirokon levő adószám egy másik céghez tartozik. (szintén tanácsadó cég, de más címmel, cégmódosítás nem történt.) Nekem is igértek mindent, amíg nem írtam alá a papírokat és nem fizettem. Néhány nap múlva kezdődött a terelés. "Még nem kaptam meg a jegyzőkönyvet", néhány nap múlva "lebetegedtem, nem vagyok az irodában,holnap hívom". Persze nem hívott. Felhívtam, közölte, ebben a hónapban nem kapom meg a kért összeget, talán a következő hónapban.
Cégnév. Nem megszokott, hogy az utca neve a cég neve. (nagy cégeknél, gyáraknál előfordul) De, ezekre utólag figyeltem fel. Szerintem behúzás. Sokan befizetnek, ( a munkadíjról papírt sem adnak, csak az első törlesztésről) nem kapják meg a hitelt, felbontják a szerződést, a befizetett pénz ottmarad. Szerintem kamucég. Nem jegyzet cég, más cég adószámával.
Szép napot.
Sziasztok !
Érdeklődnék, hogy visszakaptátok a pénzeteket?
köszi
Mindig vannak aljas emberek, akik csőbe húznak másokat. Ráadásul ezekbe a vásárlói csoportokba többnyire azok a nagyon rossz helyzetbe került emberek fizetnek be pénzt, akik számára ez az utolsó esély...
Nem szabad!
Ennél már az uzsorások is "korrektebbek" Ott legalább megkapod a pénzt... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!