Részletfizetési megállapodások-most akkor melyik él?
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni. A behajtásiaktól kaptam 2 havi részletfizetést a tartozásomra. Megküldték postán a megállapodást azzal,hogy küldjem vissza kitöltve. Na most,mivel nekem a 2 havi is sok még, az általuk megadott email címen (mivel telefonon nem voltak elérhetőek,amikor próbálkoztam) írtam nekik,hogy szeretnék inkább 3 havit, nem kaptam választ. Erre én kis butus,visszaküldtem a 2 haviról szóló megállapodást,és délután mire hazaértem a postáról várt az email h oké,elfogadják a három havit. Ez tegnap történt,telefonon megint nem értem el őket,emailt írtam,hogy ilyen helyzetben akkor most melyik megállapodást él,de hétvége van,így semmi választ nem kaptam még. Hétfőn megpróbálom őket hívni megint,de addig is..nem tudja valaki ez esetben mi van? Ha visszaküldöm a 3 haviról szólót,akkor semmisnek veszik a 2 havit amit már hamarosan kézhez kapnak? Ha valaki tud,segítsen! :) Köszönöm!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!