Végrehajtás? Kaptam egy TV-t, amin mint utólag kiderült hitel van. Sajnos, a akitől kaptam, "elfelejtette" ezt közölni, és időközben nem fizette a részletet.
Egy "Kedves" családtagom. Konkréten az faterom... Nem is kommentálom! Ilyen szülőt senkinek nem kívánok! Míg minden rendben volt közöttünk, akkor kaptam karácsonyra. Csak az új feleségnek nem tetszik, így mindent elkövetnének ellenem!
Köszönöm a hasznos infókat! Sokat segítettek!! Kedvesek vagytok!!!
Apádtól kaptad, az oké.
De ki és mit követel rajtad?! Az apád? VAgy valami behajtócé?
Teljesen. Csakis apádat fogja bárki hivatalos személy keresni.
Fain csávó lehet az öreg. Én a helyedbe az udvarról b@sznám be azt a tévét az ablakán, had örüljön neki. Ennyit nem ér egy tv sem.
Na persze, egy nem fizető tróger nyilatkozata alapján jön be hozzám a bírósági végrehajtó nem?
Amint már mondtam, a TV kikerült a hitelügyletből. Ugyanannyira van benne, mint az adós bármely ingósága. Ezért a TV-ért a végrehajtó sehova máshova nem mehet be, mint az adós állandó lakhelyére.
Amúgy ajándékot visszakövetelni nem lehet, Ha nincs is ajándékozási szerződés, volt ráutaló magatartás. TV pedig senkinek nincs a "nevén". Ez nem gépjármű vagy ingatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!