Diákhitel egy összegben való törlesztése?
Ki akarom fizetni a diákhitelemet egyben. Az ügyintéző a telefonban annyit mondott, hogy csak simán a megszokott módon, mint ahogy eddig törlesztettem utaljam el a jelenlegi egyenlegemnek megfeleő összeget. Kérdeztem, hogy nem kell-e felmondani a hitelt, mert ilyesmit írtak az oldalukon, hogy a felmondás után x nappal küldenek egy papirt amiben áll egy összeg és azt 8 napon belül rendeznem kell. Azt mondta, ez nem rám vonatkozik. Okés gondoltam.
DE! Most olvasom, hogy a többletutalás a megszokott formában ELŐTELJESÍTÉSNEK minősül. Tehát ha így elutaltam volna, akkor lehet, hogy pl 3évig mentes vagyok a törlesztés alól, de az tartozásom nem tűnt el. Ha előtörleszteni akarok akkor a közleménybe az előtörlesztés szót is be kell írni (ezt egy szóval sem említette az ügyintéző)
Átakart verni? Akkor most merjek előtörleszteni az előtörlesztés szóval és ezáltal ki tudom fizetni a teljes tartozásom, vagy mondjam fel a szerződést, vagy mit tegyek?
Persze erről nem írnak az oldalukon... Kérlek segítsetek!
Egyetemista vagy még? Vagy miért írtad a hitelfelmondást?
Nem szopatni akart, csak nem tudta ő sem pontosan. Magadtól kell intézni a legtöbb dolgot és tisztességesen utána nézni, nem kétségbe esni.
Miért nem hívod fel őket holnap és szembesíted a hibával őket, hátha pontosítják a dolgokat? Nem ez a legegyszerűbb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!