Azt sze. Retném tudni hogy mi kell a Providentes
kölcsönhöz? (Részletekért katt)
Te tényleg ekkora gyökér vagy? Más szerinted minek fizet havi több tízezreket, ha elég heti 100 Ft? Ha nem fizeted, kamatozik és mindenféle költséget rátesznek, úgyhogy a végén a többszörösével fogsz tartozni. És úgyis kifizeted előbb-utóbb, csak ha utóbb, akkor már szó nélkül tiltják a fizudból. Gondolom szándékodban áll dolgozni az életben.
2013. jan. 27. 18:33
Bankban dolgozom, havonta kapunk jelentést a hasonló próbálkozásokról (kamu munkáltatói igazolás), minden esetben büntetőeljárás indul.
Elsőként a papíron feltüntetett munkáltatódat fogják felkeresni, hogy törvényesen letiltsák a béredből. Amint kiderül, hogy nem is ott dolgozol, a munkáltatóval együtt büntetőeljárás indul ellenetek.
Vagyont is lefoglalhatnak, illetve letöltendő büntetés is lehet a vége, de a priusz biztos.
2013. jan. 27. 19:43
Régen emo voltál, most büntetett előéletű leszel?
Az új ajakpiercingre kell a pénz?
2013. jan. 27. 19:46
Kérdező látszólag skizoid válasza egy másik providentes kérdésnél még a mai nap:
"jamesdarker válasza:
sajnos a szüleid gyenge emberek ezek szerint , nyugi nem kell őket öregek otthonába záratnod de amikor majd elviszi a provident a házukat (a te örökségedet is ugye) akkor majd vagy magadhoz veszed őket hogy a te életedet is elbasszák vagy pedig be juttatod őket a nyugdíjukért cserébe valami idősek otthonába (attól függ a provident mennyire teszi rá a kezét a nyugdíjra bíróságon keresztül) a providentnek lehet mondani hogy nem fizettek de ha bíróságra mennek és megállapítják hogy nem mutattok fizetési hajlandóságot akkor majd rá teszik a kezüket mindenre ami a szüleid nevén van . 22/f"
2013. jan. 27. 20:01
15/27 A kérdező kommentje:
ur isten hát miket írtok ti . amugy nincs anevemen ház kocsi semmi és bejelentett junkahelyem se lesz legalább is magyarországon biztos nem esetleg egy olyan országban ami nem ad ki magyarországnak (legalább is jelenleg nem) én csak szeretném tudni mik a kockázatok mien papirok kellhetnek amiröl esetleg nem tudok és mibe köthetnek bele amiröl nem tudok .
16/27 A kérdező kommentje:
amugy meg aki irta azt h emos vagyok nem tudom honnan szedte mert nem vagyok , be is baszna ha ugy néznék ki mint azok az emósok akikre gondolok , hát a jó isten se adna ugy nekem hitelt , amugy a pénz arra kell hogy legyen azt ennyi
17/27 A kérdező kommentje:
Na remélem követitek a válaszokat egyébként mert még a héten elintézem és majd meg fogom írni hogy mien feltételekkel kaptam és mennyi pénzt illetőleg ennek mik lesznek rám nézve a jövőbeni terhei stb .. ( egyébként a nevemen sosem lesz ház kocsi bejelnetett munka egyéb banki hitel gyerek család stb legalább is itt magyarországon nem)
Pénzügyi kultúrából nem vagy jeles! Ha leírt szándékaid szerint cselekszel, előbb BÁR-listás leszel: egy bank sem fog veled szóba állni, míg vissza nem fizeted az adósságodat kamatokkal és kezelési költségekkel együtt + 5 év tiszta múlt, de büntető-eljárás is indulhat ellened, ami utolér a világ legtöbb országában. Gondold meg, megéri-e!
2013. jan. 28. 09:38
nem csak pénzügyi kultúrából szegényes, de nem morális nevelést sem kapott sokat. Kíváncsi lennék a szülői háttérre. Kérdező, mesélj a családodról. Szülők voltak büntetve?
2013. jan. 28. 11:20
20/27 A kérdező kommentje:
Nem voltak büntetve , anyám idegileg labilis állapotú mivel már 13 éves koromra annyira megzakkant hogy a munka helyéröl kirugták azóta nem beszéltem vele mert engem is kidobott otthonrol 14 évesen , apám meg meghalt motor balesetbe , hát a rafkó azért benne volt de nagy értékü dolgokat nem csinált meg azért szoval becsületes volt . szoval a családi háttér egyenlő a nullával de hát most mit csináljak , volt normális munkám egy évig de megszünt és már rég nem találok a nyolc általánosommal , leginkább rajz suliba akarok menni de ahoz vennem kell egy érettségit hogy szeptembertöl be iratkozhassak olyan suliba ahol rajzolni kell
Kapcsolódó kérdések: