Van 400. 000 ft-om, hova lenne érdemes betenni, ahol viszonylag jól kamatozik és biztonságban van a pénzem?
Figyelt kérdés
2013. jan. 26. 12:20
11/13 anonim válasza:
Quaestor zérókupon kötvény. pont itt fut a reklámja... De ne a hosszú hanem a max 1 éves lejáratút válaszd, de van akár 3 hónapos is.
12/13 anonim válasza:
nem értem miért törlödött a Gránitbankos kiírásom.
5. hozzászoló voltam.
Több fajta betét van, és nézzétek meg hogy a bankracio szerint is a gránit a legjobb.
Egyébként nincsenek feltételek a gránitbanknál.
Lehet nézni 6 hónapra mi adja a legnagyobb kamatot, 12-re illetve 3 évre.
Egyébként ha egyszer igazolod magad, és kérsz egy netbankot, akkor ott bármit le tudsz kötni, bármelyik csomagban netbankon keresztül.
Én itt vezetem a számlámat is.
u.i.: még mindig érdekel miért törlödött a hozzászolásom, csak bankot javasoltam, abba még moderátor se köthetne bele.
13/13 anonim válasza:
Hi-hi Kvesztor kötvényről írtak itt még!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!