Zzoli23 kérdése:
El lehet adni a szocpolt?
Figyelt kérdés
Az élettársammal (tudtommal) jogosultak vagyunk a szocpolra. Két kis gyermekünk van.Az egyik ismerősünk megvenné tőlünk, ő használt lakás vásárlásra fordítaná. Van rá mód, hogy mi eladhassuk neki???2013. jan. 20. 14:13
1/11 anonim válasza:
Akkor az általa vett lakás a ti nevetekre kerülne? Ügyes.
És hogy fogjátok bizonyítani, hogy az állam áltam adott pénzen vásárolt lakás a ti neveteken?
2/11 tetro válasza:
Én nem is értem mit akarsz eladni... Egy állami támogatást, amire te vagy jogosult?
3/11 anonim válasza:
persze hogy van. Add el neki a gyerekeket.
4/11 A kérdező kommentje:
Jól van.Látom ti még nálam is tájékozatlanabbak vagytok. El lehet adni a szocpolt, hivatalosan, törvényesen. Csak nem tudom a menetét.
2013. jan. 20. 18:05
5/11 A kérdező kommentje:
Adjam neki a gyereket??? Te nagyon hülye vagy!
2013. jan. 20. 18:06
6/11 anonim válasza:
:DDD nálad biztos nem hülyébb, aki azt hiszi hogy egy állami támogatást el lehet adni LEGÁLISAN. Ne is reménykedj nyomi:DD
7/11 anonim válasza:
"Az egyik ismerősünk megvenné tőlünk"
akkor csináljon magának gyereket
8/11 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Ne foglalkozz a sok hülyével, akik itt válaszolgatnak, neked van igazad.
A menete a következő: Bemész a NAV-ba. Elmondod, hogy egyéni vállalkozó szeretnél lenni, hogy SZOCPOL-t tudj értékesíteni. Ez azért nagyon fontos, mert Áfá-s számlát kell róla adnod.
Minden jót.
9/11 anonim válasza:
Előző jól mondja. Ott kedvesek is, biztos hatalmas mosolyokat fogsz látni!
10/11 tetro válasza:
Megkövetem magam. Utána néztem, és a 18:28-nak igaza van. Magánvállalkozói igazolvány kell igényelni a Navnál, ezt személyesen teheted meg. És a tevékenységi körbe fel kell vetetni a szocpollal való kereskedést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!