Bonyolultabb hitelüggyel kihez fordulhatok?
Szüleim hitele a nevemen van, az ingatlan fedezet az ő nevükön. Nem lakom az ingatlanban, ők élnek ott, és fizetik a hitelt. (ők használták fel az összeget is)
Most már külön életet akarok kezdeni, nem akarok úgy családot alapítani, hogy a hitel időzített bombaként ketyeg a fejem felett. (ha a szüleimmel bármi történik, mégiscsak az én nevemen van a hitel)
A bank többszöri kérvényezésre sem akar engem kiengedni a hitelből, mondván a szüleim túl idősek.
Biztos van egy kiskapu, ezt a bankban jelezte is az ügyintéző, csak neki "nem áll módjában" elárulni.
Kihez fordulhatok? Nem ingyen gondoltuk, fizetnék annak, aki ezt megoldja, de nem tudom pontosan kit keressek fel.
Sok múlik az alábbiakon:
Kb mennyi most a fennálló tőketartozás CHF-ben?
Mennyit ér most az ingatlan szerintetek?
Melyik bank hitele van rajta?
Milyen típusú a hitel? Lakáscélú, vagy szabadfelhasználású jelzálog hitel?
Még egy fontos kérdés.:
A szüleid legális havi jövedelme milyen arányban van a hiteletek törlesztőrészletével? Kb mennyi a havi bevételük?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!