SZÉP kártya egyes zsebei között a pénzek mozgathatók? (Banki ügyintézéssel)?
A cikk tartalma mindkét állításoddal ellentétes. Volt ez nyáron. Kérdés most mi a helyzet, mert állítólag az átcsoportosítás sem működik már.
'Eszerint a jövőben az utazási irodák - szemben a szállodákkal, panziókkal - a kártyán található összegek közül csak a "szállás zsebet" terhelhetik' - igaz, e mondat szerint csak az utazási irodák terhelhetik CSAK a szállás zsebet, ezek szerint a szállodák, panziók bárhonnan levehetik az összeget...
"A fizetéskor az elfogadóhelynek kell meghatároznia, hogy melyik alszámláról vonják le az összeget. Ez csak a szálláshelyek esetében lehet választás kérdése (itt minden alszámláról mód van fizetni), másutt ez automatikusan következik a szolgáltatásból. A fizetéskor a szállásadónak rá kell kérdeznie, mely alszámláról szeretné rendezni a számlát a SZÉP Kártya tulajdonosa, és e szerint kell beütnie a POS terminálba a megfelelő kódokat. Amennyiben több alszámláról szeretnének fizetni többszöri tranzakcióra van szükség (alszámlánként külön-külön egyre)."
"Nem. Az alszámlákon lévő juttatások között nem lehet átcsoportosítani az összegeket."
Forrás: [link]
Ha meg nem fogadod el az itteni választ, akkor tessék szépen rákeresni google-lal. Legalább 30 másodpercig tart és nem kell itt kötekedni az egyébként helyes válasszal kapcsolatban.
Köszi, így tiszta!
Egyébként nem fogalmaztam pontosan, a 'nyáron is így volt' állítást cáfoltam az adott cikkel (attól hivatalosabbat hirtelen nem találtam), ami szerint lehetett átcsoportosítani, pont a szállászsebes mizéria miatt.
De így már tényleg oké, hogy aktuálisan ez a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!