Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Külföldön miért nem tudnak...

Külföldön miért nem tudnak leemelni pénzt a bankszámlámról, ha már aktiváltam a kártyámat is?

Figyelt kérdés
Amerikában van egy intézmény, ahová be kell fizetnem egy bizonyos összeget. Tegnap este (tehát ott reggel) próbálták meg levonni a pénzt(miután tegnap délután aktiváltam egy ATM-nél a kártyámat) és emailban értesítést kaptam, hogy nem fogadja el a rendszerük a számot, mert érvénytelen vagy nem aktív a kártya.

#Pénzleemelés
2012. dec. 31. 12:01
 1/7 anonim ***** válasza:

Milyen kártyáról van szó?

Nekem is voltak már gondjaim ATM-es aktiválással (nem működött) ezért a bankban kellett aktiválnom.

2012. dec. 31. 13:09
 2/7 anonim ***** válasza:
A másik dolog, hogy sok banknál van év végi zárás, rendszerkarbantartás, ez is okozhat gondot.
2012. dec. 31. 13:12
 3/7 A kérdező kommentje:
OTP Junior kártya.
2012. dec. 31. 13:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Az lehet, hogy nem is alkalmas ilyen fizetésre.
2012. dec. 31. 13:54
 5/7 A kérdező kommentje:
És egyébként ez a rendszerkarbantartás kiterjed az automatákra is? Mert mikor az "kártya aktiválása" opcióra mentem, minden rendben lezajlott, kaptam egy kis cetlit, azon rajta volt az egyenlegem is, és még csak az egyenleglekérdezésre se kellett rámennem.
2012. dec. 31. 13:55
 6/7 anonim ***** válasza:

Elvileg nem, de bármi elképzelhető.

Én azt tartom valószínűnek, hogy arra dombornyomott kártya kellene, amire te akarod használni.

2012. dec. 31. 14:01
 7/7 anonim ***** válasza:
otp junior kártya nem alkalmas online fizetésre, vagyis fogják tudni leemelni az összeget - utalj vagy PP-z
2012. dec. 31. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!