Tudnak levonni kulfoldrol (USA) penzt a bankszamlamrol, ha a kartyamat meg nem aktivaltam?
Figyelt kérdés
Nagy jelentosege van a kulfoldi levonasoknal, hogy a nevemet ekezetes pontssaggal gepeljek be? Mert van, ahol ez nem lehetsegeS. Az osszegleemeles a mai napig nem tortent meg, es nem tudom, hogy a kartyaaktivalassal van-e a problema, vagy az ekezetes nevemmel, amit a rendszer esetleg visszautasitott.2012. dec. 30. 11:58
1/2 anonim válasza:
Aktiválás nélkül semmire se használható a kártya.
Nemzetközi használatnál (beleértve a Paypalt) az ékezet nem szükséges, sőt talán hátrány is. Nekem is van nem egy ékezet a nevemben, és már vagy 7-8 éve használom ékezetek nélkül a neten.
Meg a neved sorrendjét se variáljad, abban a sorrendben használd, ahogy a kártyán van.
2/2 anonim válasza:
Ha a kártyád nem aktív, akkor az olyan, mintha nem is létezne. A program biztosan úgy van megírva, hogy az ékezetek nem számítanak. Gipsz Jakab, Jákob, Jäkab mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!