Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Nagy (300 ezer forint körüli)...

Nagy (300 ezer forint körüli) összeget bankban lehet váltani (készpénzről lenne szó)?

Figyelt kérdés
Lehetne az is, hogy felveszem a pénzt, de a kezelési költség nagyon drága külföldön és sajnos kevés, amit kaptam, ezért minden fillér számít. Az utcai váltók gondolom, nem váltanak ilyen nagy összegeket.
2012. dec. 29. 13:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Utcai váltók is váltják. Szerintem a bank is.
2012. dec. 29. 13:24
 2/5 anonim ***** válasza:
* Ekkora összegre lehet, hogy kedvezményt is kapsz.
2012. dec. 29. 13:25
 3/5 anonim ***** válasza:
ez nem nagy osszeg, barki bevaltja. kedvezmenyhez pedig ez meg kis osszeg
2012. dec. 29. 13:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez nem nagy összeg, a múltkor valaki kb. 30 milliót váltott előttem, na az már nagy összeg.
2012. dec. 29. 14:17
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

A Bankok nagyon ramaty árfolyamon váltanak, megéri inkább pénzváltónál, de ne turistás helyeken. Sok helyen ki vannak írva az árfolyamok is.

Ahol mi szoktunk váltani az a Correct change pénzváltó hálózat, 2-3 forint különbség van a vételi és eladás árak között, pár éve 200.000 forint felett adtak fél forint kedvezményt.

[link]

2012. dec. 29. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!