Banki készpénzbefizetés bankszámla nélkül "idegen" bankszámlára?
Tehát adott egy vásárló aki úgy fizet számlára hogy az eladó bankjába bemegy és ráteszi a pénzt a számlára. Én lennék az eladó akinek viszont olyan bankja van amilyen kirendeltség nincs a vásárló közelében.
Kérdés: Lehetséges-e az hogy bemegy egy általa választott bankba és "idegen" számlára befizet pénzt?
Gondolom hogy ez működik is ellenben ennek a díja is fontos mert nem többezres tételről van szó!
Akkor kicsit pontosítok:
Nekem A MagnetBanknál van számlám ami jelenleg csak Budapesten van, a vásárlóm bajai tehát nem tud bemenni a MagnetBankba befizetni. Ellenben ha bemegy mondjuk egy OTP-be akkor fog-e tudni nekem pénzt küldeni és ha igen ez milyen költséggel jár?
Szerintem mindenki megértette a kérdést.
Nem tud.
A rózsaszín csekk és a másik bankból utalás költséges. Párszáz forintos tételről van szó nem akarom hogy még egyszer annyit kifizessen. Marad az a megoldás hogy keresek én valami ismerőst akinek a számlájára utalhat.
Köszönöm a segítséget mindenkitől!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!