Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mi van olyankor, ha kaptam...

Mi van olyankor, ha kaptam egy levelet az OTP-től ma,20-án, hogy van tartozásom amit be kell fizetnem?

Figyelt kérdés
Mi van olyankor, ha kaptam egy levelet az OTP-től ma, 20-án, hogy van tartozásom amit be kell fizetnem a feladástól számított 15 napon belül. A levelet elsején adták fel, tehát a befizetési határidő már 5 napja eltelt?
2012. dec. 20. 14:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy "mi van olyankor"? Az van, hogy tartozol, amit be kellene fizess.
2012. dec. 20. 15:20
 2/5 anonim ***** válasza:
ne fizessél,holnap meghalunk úgyis:(
2012. dec. 20. 17:22
 3/5 A kérdező kommentje:
Mi van olyankor, te kretén, ha 15 nap a fizetési határidő és kicsúszatam belőle mivel nem kaptam meg időben a levelet. Nem a befizetésen van a hangsúly. Ha meg gyp-s vagy és azt sem tudod miről beszélsz, akkor meg minek kommentelsz?
2012. dec. 22. 20:15
 4/5 anonim ***** válasza:
A gyp-s te vagy, ha ilyen kérdést kiírsz....
2012. dec. 22. 20:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Az van,hogy befizeted minél hamarabb!!! Ha ajánlva kaptad,akkor egyébként is onnan számít a 15 munkanap,amikor átvetted a postástól. Ha csak sima levél,akkor meg fizesd be amikor tudod. Lehetőleg minél előbb.
2012. dec. 23. 07:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!