2009-ben BAR listára kerültem, de a tartozásom rendezve lett még abban az évben. Akkor most passzív BAR listás vagyok?
Koszi.
Tehát amit olvastam, hogy 1év után elévül, az nem igaz, én is 5évre emlékszem...sajnos.
Az 5 év régen volt. Most már passziválást követő egy év után lekerülsz.
Esetleg lakáshitelben gondolkozol? :)
Akkor nagy valószínűséggel már nem vagyok rajta? :D
Lakáshitel sajna majd csak 1,5-2év múlva lesz aktuális, egyenlőre párom személyi hiteléhez kellenék, mint adóstárs vagy minek nevezik. Akkor az lehetek, ugye?
lehetsz, ha a bank belső fekete listáján nem szerepelsz, mint rossz adós. Ilyen listáján max annál a banknál szerepelhetsz, aki feltett a KHR-re (BAR)
Viszont azt gondold át, hogy egész biztos szükség van-e a személyi kölcsönre és mennyire bízol meg benne, hogy fizetni fogja. Sok csúnya történetet hallottam már sajnos....
Szerencsére meg tudtuk oldani kölcsön nélkül is. Örülök, hogy nem kell felvennünk hitelt,de ha úgy adódna én teljesen megbíznék benne.
Köszönöm a válaszokat, a "passzivitásomnak" utána kérdezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!