Salvatore kérdése:
Miért kell ez a hitelhez?
Figyelt kérdés
Tegnap elmentem a media marktba mert 0%thm-es hitel van és gondoltam veszek egy fényképezőt amit nagyanyám fizet.Ő nyugdíjas már és mondták hogy csak akkor vehet fel hitelt ha van vezetékes telefonja.Ez anyámékra is vontakozik azt mondták hogy ha velük akarom felvetetni akkor kell vezetékes telefonnal rendelkezni..Nem értem én ezt.2012. dec. 18. 18:54
1/5 anonim válasza:
Most a vezetékes telefon fogalmát nem érted?
2/5 anonim válasza:
Nem, nyilván azt nem érti, hogy miért kell vezetékes, a mobil mért nem jó, meg egyáltalán, minek egy áruhitelhez akármilyen telefon...
Megjegyzem, én se értem. Minek? Mert azt nem lehet kinyomni, ha majd hívogatnak, hogy mikor fizeted már vissza?
Hát de a falból attól még ki lehet húzni, oszt csókolom :P
3/5 anonim válasza:
Én bankszámla kivonatot vittem (amin szerepel a munkabérem), mást nem is kérték. Ezt próbáltátok?
4/5 anonim válasza:
Nagyinak a pénzt a postás viszi, és nem számlára kapja a nyugdíjat.
5/5 A kérdező kommentje:
De nagyanyám a számlájára kapja a pénzt.Na kiderült hogy csak a nyugdíjasoknak kell vezetékes telefon.Anyáméknak nem kell vezetékes :D
2012. dec. 19. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!