Bankkártyát szeretnék csináltatni, és nem tudom melyik lenne a legideálisabb.22 éves vagyok. Ja és online nem lehetne ilyet igényelni? Feltétlenül be kell menni valamelyik egységhez?
Cib Cibezz bankszámlát ajánlanám, diákoknak nagyon jó, 26 éves korodig lehet.
Hogy lehet-e neten igényelni, azt nem tudom, de aláírni úgyis be kell menned a bankba, szóval egyszerűbb, ha eleve ott csináltatod a dolgot.
Ha esetleg már van bankszámlád, és csak a kártyáról érdeklődsz, akkor bocs, de a legtöbben egy kalap alá veszik a kártyát és a számlát, pedig ez két különböző dolog.
Ha csak bankkártyáról érdeklődsz, bemész a bankba, ahol a számlád van, és ők elmondják, hogy ott milyen kártyák vannak és melyiket mikor érdemes választanod.
Egyébként az előző jól írja, bankkártyát csak bankszámlához tudsz igényelni!
Raiffeisen a legundorítóbb bank. Náluk még az OTP is jobb.
Amúgy én az MKB Bankot ajánlom. A weblapukon megtalálod az ügyfélszolgálati telefonszámukat. Hívd fel őket és ők ajánlanak egy neked megfelelő csomagot.
Ha meg van meglévő bankszámlád, akkor hívd fel a bank ügyfélszolgálatát és fognak neked ajánlani olyan bankkártyát, ami megfelel a felhasználási céloknak.
Amúgy meglévő bankszámla és netbank hozzáférés esetén lehet online bankkártyát igényelni, de ezt akár telefonon is meg lehet tenni ha van telebankos jelszavad. Legalábbis valamelyik banknál a telefonos ügyintézéshez kell telebank jelszó a visszaélések elkerülése végett.
Ha pedig nincs meglévő bankszámlád, akkor csak bankfiókban lehet nyitni, tekintve, hogy milyen dokumentumokat kell kitölteni és szükség van a személyazonosságod igazoló okiratokra. Adókártyádat ne felejtsd otthon, az is kelleni fog.
Ha budapesti vagy és nem szeretsz bankba járni, válaszd a Gránit Bankot, jelenleg ez az egyik legolcsóbb, csak az éves kártyadíjat kell fizetni, ami 950 forint. Eddig nem született döntés részükről a tranzakciós adó áthárításáról.
Interneten is megnyitható a számla, de akkor rá kell utalni azonnal 150 000 HUF-ot.
még egyáltalán nincs folyószámlám,se kártyám, azért érdeklődöm hogy hol lenne a legideálisabb, mert nem vagyok képben ilyen ügyekben..
köszönöm szépen a válaszokat :)
Én ez esetben az MKB Bankot ajánlom. Velem eddig mind személyesen mind pedig telefonon nagyon segítő készek voltak. Bármi problémám volt mindig segítettek.
Hívd fel a www.mkb.hu -n található ügyfélszolgálati telefonszámukat és biztos tudnak neked megfelelő számlacsomagot ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!