Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Milyen bankártyát nyissak?

Milyen bankártyát nyissak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Bankszámlát szeretnék csinálni bankártyával együtt csak azt nem tudom hogy hol lenne érdemes csináltatnom!

18 éves múltam tanuló vagyok!

Hallottam már az OTP Junior-rol is de sokan panaszkodnak hogy nem érdemes megcsinálni de viszont hallottam már az Erste Diákszámláról na meg a CIB Cibezz számláról vagyis bankártyáról és erre a kettöre dícsekednek sokan hogy teljes mértékbe ingyenesek!

Ti szerintetek nekem egy 18 éves tanulónak milyen bankártyát kellene csinálnia?

2012. nov. 28. 12:24
 1/5 A kérdező kommentje:
Na meg még arra lennék kíváncsi hogy az Erste Diákszámlával és a CIB Cibezz Számlával vagyis bankártyával tudok e online vásárolni pl: Pókerre befizetni vagy esetleg webshopba venni valamit?
2012. nov. 28. 12:27
 2/5 anonim ***** válasza:

Cib Cibezz.

Ez bankSZÁMLA, nem bankKÁRTYA.

Bár az ingyenes készpénzfelvétel a tranzakciós adó miatt januártól megszűnik, de így is nagyon jó.

Adnak hozzá internetkártyát is, azzal tudsz neten vásárolni.

2012. nov. 28. 14:22
 3/5 A kérdező kommentje:

akkor ti szerintetek melyik bankkártyával járnák jobban?

OTP Junior vagy CIB Cibezz vagy esetleg Erste Diákszámla?

2012. dec. 20. 19:09
 4/5 anonim válasza:
OTP junior tökéletes a online ügyintézés. És az otp direkt az nagyon jó és van mobilon is.
2013. febr. 6. 19:07
 5/5 anonim ***** válasza:

Gránit banknál nem lenne semmi költséged, havi 4 ingyenes ATM illetve első évben a kártya is ingyen van.

Ami egy Dombornyomott Master Card, szóval internetes vásárlásra is alkalmas. A számlát akár online is megnyithatod, de 60 napon belül be kell menned aláírni a papírt.

2013. febr. 6. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!