Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » OTP Junior kártyáról nem...

OTP Junior kártyáról nem tudok paypalen rendelni, miért?

Figyelt kérdés

Junior kártyáról nem lehet rendelni vagy be lehet állíttatni

otp bankba? szerződés számlán azt írja hogy (Bővített adatformátumú utalás engedélyezett: NEM) lehet ez az oka ezt

be lehet állitani?

2012. nov. 26. 16:54
 1/3 anonim válasza:

Lehet rendelni paypalen, nekem is az van. Regisztráltad már paypalre ? Mit ír ki, miért nem engedi ?

A szerződésen úgy tudsz módosítani, ha bemész az otpbe, esetleg netbankban vagy telefonon is.

2012. nov. 26. 17:37
 2/3 A kérdező kommentje:
telefonon beszéltem semmit nem tudnak... paypalra meg nem raktam rá hanem az alatti fülön akarok rendelni hogy csak bankkártyával
2012. nov. 26. 17:44
 3/3 anonim válasza:

paypelről it akarsz rendelni?

a paypel egy online fizető rendszer... aminek a segitségével tudsz pl ebayről rendelni....

szóval te mit is szeretnél?

A Paypal fiókodba belépve, tudod társitni a bankkártyádat.. aztán a bankszámlakivonatban található szájegyet beírod.. és onnantól már lehet is használni!

2012. dec. 29. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!