Lakást szeretnénk vásárolni, de?
Te semmiképpen nem lehetsz adóstárs, mert BAR-os vagy, de ha nem vagytok házasok, akkor elméletileg van megoldás...
Milyen értékű a pótingatlan?
Csak úgy tud működni a lakásvásárlás, ha Te kimaradsz a hitelszerződésből, viszont hivatalosan a házastárs kötelezően bevonandó adóstárs......
Önmagában a pót ingatlan is elég fedezetnek, nem szükséges bevonni azt, amit vesztek. (Ez így kevesebb költséggel jár, mert nem kell 2 értékbecslést rendelni, két jelzálogot bejegyeztetni sem. minimum 43.000Ft-ot spóroltok ezzel.)
szia, mielőtt összeházasodtok intézzétek el a hitelt224ezer ft jövedelem 3 embertől 4millió ft hitelre elméletileg elég lehet.
Gyorsan kellene csinálni egy előszűrést és Nektek, utána meg alá kell írni az adásvételi szerződést.
Szerintem ne vegyetek házat. Valójában adósságot vennétek. Racionálisan csak előtakarékosság jöhet szóba.
Előtakarékossággal egy 4 millás ház 3,5 millába kerül, hitelre meg 8-ba. Melyik éri meg jobban?
Én speciel albérletben lakom 7 éve. A megtakarításom le van kötve. Olyanok mondják nekem, h miért nem veszek fel inkább kölcsön és sajátban is lakhatnék, akik 6-7 év hiteltörlesztés után is annyival tartoznak mint amennyit felvettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!