Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Ha szeretnék a bankomtól egy...

Ha szeretnék a bankomtól egy számlakivonatot (nem kaptam), akkor az pénzbe kerül hogy adjanak?

Figyelt kérdés

netbankon véletlen az lett beállitva,hogy elektronikus úton kapjam,tehát igy már postai úton nem kapom meg.Viszont nekem egy hivatalba be kell vinnem az előző havi számla kivonatot.(erste).Az lenne a kérdésem,hogy ha bemegyek az erstébe,és kérek egyet,azért fizetnem kell?Ha igen,mennyit?

Már átállitottam hogy továbbra is postai úton jöjjön,de ez csak jövőhónaptól lép érvénybe,a mostanit netbankra küldték.

2012. nov. 12. 14:07
 1/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ingyenesnek kell lennie.

(Én MKB Bankos vagyok, és nekem is netbankon keresztül jön csak számlakivonat postai úton nem. Nekem is kellett már párszor így bementem és mondtam, hogy a legutolsó bankszámla kivonatot legyenek szívesen nyomtassák ki nekem. Eddig mindig ingyenes volt. Ja és ha hivatalos helyre kell, szerintem írattasd alá)

2012. nov. 12. 14:22
 2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm!Irattassam alá?Nem fogadják el anélkül?Mert amit postai úton küldenek,azt sem irják alá.De ha már úgyis be kell mennem érte,akkor megmondom irják már alá.
2012. nov. 12. 14:26
 3/7 anonim ***** válasza:

Hivatalos helyen csak postai úton érkező (eredeti) folyószámla kivonatot, vagy bank által hitelesített (aláírt, lepecsételt) folyószámla kivonat másolatot fogadnak el.

Bankja válogatja, van, ahol pénzbe kerül a hitelesített másolat kikérése és van, ahol ingyenes. (sajnos azt nem tudom, hogy az ERSTE ingyen adja-e.)

2012. nov. 12. 15:10
 4/7 anonim ***** válasza:

OTP-nél és a Raiffeisennél pénzbe kerül,a többi bankot nem ismerem ilyen téren.

De ha elektronikusan kapod akkor felmész a netbankodba és onnan egy évre visszamenőleg ki tudod nyomtatni otthon.

2012. nov. 13. 11:47
 5/7 A kérdező kommentje:
köszi.Ha lenne nyomtatóm nem lenne gond.Mennyibe pénzbe kerül amúgy?Holnap megyek be,majd kiderül kell-e fizetni vagy sem.
2012. nov. 13. 13:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Kellett fizetni? Ha igen mennyit?
2014. febr. 24. 19:22
 7/7 A kérdező kommentje:
ingyenes volt igy.
2014. febr. 27. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!