Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Van egy tartós megtakarításom,...

Van egy tartós megtakarításom, fizetek havi 20at 8 hónapja. Elv 5 év múlva nyúlhatok csak a pénzemhez. Rájöttem h nem akarom most fizetni. El tudom adni valahogy ezt?

Figyelt kérdés
2012. nov. 10. 21:12
 1/5 anonim ***** válasza:

Tudnál adni még pár konkrétumot, mert ez így nagyon kevés!

Melyik bank, milyen megtakarítás, kamat, futamidő stb.

2012. nov. 10. 21:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Mondd fel. Elesel a kamatoktól, meg talán szerződésmódosítási díjként is lehúznak párezerrel, de jobban jársz, mintha úgy fizetnéd, h nincs meg rá a fedezeted.
2012. nov. 11. 02:41
 3/5 kapo1588 ***** válasza:
szerintem a kérdező életbiztosítást kötött és akkor ha felmondja akkor bukja az eddig befizetett összeget... ha nem, és banki terméket kötöttél akkor simán csak szüntesd meg valamennyi pénzt buksz de nem az egészet.
2012. nov. 11. 08:31
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen életbiztosításos. Igazából van fedezetem, de semmi kedvem fizetni, nem hinném h túl sokat hozna a kül. adók miatt. Szóval a lényeg, hogy lehet-e valahogy másodlagos piacon értékesíteni?
2012. nov. 12. 11:21
 5/5 anonim válasza:

No offense, de amikor megkototted, akkor meg azthitted h jo? 8 honap azert nem olyan nagy ido, hogy egy jo termek hirtelen rossza valjon..

Ha kotelezettseget vallaltal, akkor tessek viselni is.

2012. nov. 12. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!