Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » A bankba készpénzzel is be...

A bankba készpénzzel is be lehet menni hogy én ezt az összeget szeretném el utalni egy számlaszámra?

Figyelt kérdés
Vagy csak bankszámlaszámról lehet?Az OTP bankba fogok menni holnap.

2012. nov. 6. 23:53
 1/7 anonim válasza:
Igen lehet.
2012. nov. 6. 23:58
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha OTP-s számláról van szó, akkor tudsz készpénzt befizetni OTP fiókban az adott számlára.
2012. nov. 6. 23:59
 3/7 anonim ***** válasza:

Utalni nem tudsz mert ahhoz bankszámla kell.

Befizetni viszont tudsz!

Ehhez abba a bankba kell bemenni ahol a kedvezményezett számlát nyitották és ott betudod rá fizetni az összeget.

2012. nov. 7. 07:21
 4/7 anonim ***** válasza:

Utalni csak bankszámláról lehet.

Ha nincs Neked, de annak van, akinek szánod a pénzt, akkor ahhoz a bankhoz kell bemenned, ahol az illetőnek a bankszámláját vezetik, és az ő bankszámlaszámának a megadásával be tudsz fizetni rá összeget. Így rögtön jóváírják a bankszámláján az általad befizetett összeget.

Tehát, ha Ő az OTP-nél vezeti a bankszámláját, akkor nem tudsz a K & H Banknál arra a bankszámlára befizetni pénzt:)

2012. nov. 7. 07:59
 5/7 A kérdező kommentje:
Értem.És ha van tartozásom az én bankszámlámon (majdnem 5000 ft)Akkor miközben ügy intéznek (a fent említett utalás)észreveszik a tartozásom és ott helyben szóba hozzák a dolgot?Vagy nem?
2012. nov. 7. 11:10
 6/7 A kérdező kommentje:
Még egy nagyon fontos kérdésem lenne:az utalásért nekem a bank felszámít + költséget amiért elutalom a pénzt egy bankszámlaszámra?
2012. nov. 7. 12:57
 7/7 A kérdező kommentje:
Már megoldódott,köszi a válaszokat!
2012. nov. 7. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!