Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Melyik banknál érdemes számlát...

Melyik banknál érdemes számlát nyítni és milyet?

Figyelt kérdés
Spórolni szeretnék tehát arra a számlára csak mindig kisebb összegeket szeretnék félretenni. Van egy takarékszövetkezetes számlám de szeretnék még egyet amire nem a fizum megy csak amit félreteszek. Mit ajánlotok?
2012. nov. 4. 08:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Itt érdemes körülnézned => [link]
2012. nov. 4. 08:51
 2/5 kapo1588 ***** válasza:

igen az első link az jó.

amúgy egy megtakarítási számla kell neked. attól függ hol élsz. ha pesten akkor axa vagy gránit. ezek ingyenesek és viszonylag nagy a látraszóló kamat... (5-5.5%)ha vidéken vagy kisebb városba akkor érdeklődd meg a helyi bankoknál pl úgy tudom hogy a FHB-nál is van ilyesfajta számla.

de amit én tudok ajánlani az a cib malacpersely. nincs költsége és 7.5 % a kamat. annyi feltétele van hogy havi 10.000 ftnak érkeznie kell a számládra. remélem tudtam segíteni.

2012. nov. 4. 08:55
 3/5 A kérdező kommentje:
Győrben élek. Köszönöm a választ.
2012. nov. 4. 08:58
 4/5 kapo1588 ***** válasza:
akkor a cib a nyerő neked szerintem:) vagy esetleg valami osztrák bank?
2012. nov. 4. 08:59
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm utána nézek majd.
2012. nov. 4. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!