Hol, melyik banknál érdemes bankkártyát igényelni? -->
Figyelt kérdés
18 éves vagyok, és szeptembertől kezdek egy főiskolán. A bankkártyára igazából csak azért lenne szükségem, hogy a tandíjat vagy az egyéb sulis dolgokat befizessem. Milyet, és hol érdemes csináltatni? Nem vagyok valami jártas ebben az ügyben, apunak is csak külföldön van számlája...2012. aug. 12. 20:24
1/4 anonim válasza:
Az a lényeg, hogy junior kártyád legyen, ez mindegyik banknál hasonló feltételekkel működik. Általában havi egy utalás ingyenes, nincs számlavezetési díj, stb. De szerintem menjél be pár bankra, és kérjél róla szórólapot (vagy keress rá a neten, minden fent van)
2/4 anonim válasza:
Szórólapot ne kérj, azon a hátrányok nincsenek rajta. A hirdetményeket olvasd el, illetve itt az oldalon is volt pár ilyen kérdés.
Én ilyen célra az erste-t ajánlom, ingyenes a vezetés és tudsz ingyen utalni, belföldre.
3/4 A kérdező kommentje:
köszi szépen mindkettőtöknek a választ! :)
2012. aug. 13. 09:40
4/4 anonim válasza:
Erste Szemeszter számlát vagy MKB Student számlát ajánlom.
A kártyát meg a számlához kapod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!