Mit válasszak? Mit csinálja a pénzemmel?
Figyelt kérdés
Még egyetemista vagyok, és még van egy évem, de már találtam a szakmámban munkát, ami miatt havi 15-20 ezret félre tudok rakni, és szeretnék hosszútávon(akár 5 év is) valamilyen befektetést vagy megtakarítást, amit azután is fizetnék, miután ténylegesen el kezdtem dolgozni. Mit javasolnátok nekem?2012. nov. 2. 14:04
1/3 anonim válasza:
Ha akarsz majd saját lakást venni, Fundamenta.
2/3 hello xp válasza:
Ad ki kamatra vagy ad oda a szegényeknek
3/3 kapo1588 válasza:
ha csak gyűjteni szeretnéd nyiss egy számlát egy olyan bankba ahol magas a látraszóló kamat, pl axa vagy gránit. így bármikor hozzáférhetsz. ha később lakást szeretnél akkor igen nyithatsz egy lakástakarékot az hasznos nagyon. vagy ha még esetleg képeznéd magad abból pont kijön heti egy nyelv óra:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!