Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Használhatom így még az OTP...

Használhatom így még az OTP bankkártyám? Többi lent

Figyelt kérdés
2008-ban nyitottam egy számlaszámot meg csináltattam bankkártyát..de azóta nem is használtam. jött még anno egy kártya amin rajta van,hogy 2014 ig érvényes. Az lenne a kérdésem,hogy most utalnának nekem egy összeget de nem tudom,hogy erre a számlaszámra lehet e? mert mivel 4 éve már hozzá se nyúltam!

2012. okt. 29. 12:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Önmagában nem feltétele a forgalom a számla működésének, viszont nekem az a kérdésem, hogy nem volt 2008 óta számlavezetési és kártyadíj? Mert ha volt, és nem rendezted, akkor amiatt felmondhatták a számla-, és a kártyaszerződésed is. Ezt kellene kiderítened.
2012. okt. 29. 12:30
 2/4 A kérdező kommentje:
őő junior kártya..és elvileg nincsenek ilyen díjak..ingyenes..ha jól emlékszem.
2012. okt. 29. 12:38
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha kicsi költségei is de vannak.

Bankban érdeklődj, hogy él-e még a számla. Szinte biztos, hogy igen.

A kártyát meg ha aktiváltad és még nem járt le, akkor érvényes.

2012. okt. 29. 13:03
 4/4 okoskatörp ***** válasza:

Nagy valószínűséggel él a számlád.

A kártyádat érdemes lenne aktiválni.

Nézd meg hogy nincs-e esetleg tartozás a folyószámládon (valószínűleg van), az utaláskor ezt egyből leemeli bank, számíts rá.

2012. okt. 29. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!