Inkasszót tettek a bankszámlámra, a családi pótlékot
és a GYEST is letilthatja a végrehajtó?
#INKASSZÓ
11/15 A kérdező kommentje:
Sajnos igaz,hogy az a Gyest és a Családit is elvehetik,utolag köszönöm mindenkinek aki válaszolt,hál istennek sikerült elintéznem mindent,még azt is mondhatom,hogy a végrahajtó normális volt mert levette a számlámrol az inkasszot,mert kértem hogy vonja a munkabéremből.A bankban azt mondták hogy effektiv ők nem a szociális dolgokat vonják le,de a rendszer nem érzékeli honnan ment oda összeg,igy automatikusan küldik a vh.-nak,mostmár postán kérem.A MÁK-kal beszéltem ők azt mondták hogy más folyószámlájára nem mehetnek a juttatások,sőt a lányom 8éves és van számlája,de oda sem engedik utalni,csak saját számlára vagy postán!
12/15 sityu1 válasza:
én is voltam igy abank egy minimum ősszeget ki kell fizesen nekd és zolj a végrehejtonak,hogy nem érkezik rá más jővedelmed és ő kőteles levenni az inkasszot rola nekem le is vették
2012. dec. 18. 18:22
13/15 anonim válasza:
Sziasztok.
nekem a csp, és anyasági gyerektartás jön számlára, és a múlt hónapban a végre hajtó levett a csp-ből,és az anyaságimból 38000-et, a gyerektartásból 5000-et. Most inkasszót tett a számlámra, és elvitte az összes pénzt ami ma jött a számlámra. Ami annyit tesz ki, hogy a csp-t, és az anyaságit is. Semmit sem tudtam levenni, és ráadásul még értesítést sem kaptam arról, hogy hova, vagy kinek, vagy minek a megbízásából tették ezt!!! Voltam ma a bankban, és ott nem csináltak semmit. csak annyit mondtak, hogy ezt nem tehette volna meg a végrehajtó!! Ilyenkor mi a teendő!!! És miért pont a szegényeket nyomorítják meg az ilyenekkel!! Akik 20 milliókat sikkasztanak, azok meg egy felfüggesztett börtön büntetéssel meg ússzák!!!!!! Neharagudjatok, de ezt valakinek meg kellett írnom!!!
2013. ápr. 3. 16:39
14/15 Kiliti Renáta válasza:
így van, sajnos a vh.a bankszámláról mindent visz. Én is hoppon maradtam a GYED-emből semmit nem kaptam készhez. A családiból kaptam a min.28.500ft-ot. Holnap megyek a vh.-val beszélni, kíváncsi vagyok leveszi-e az inkasszót, mert azért ezek durva dolgok. És igen, a bank telefonos központja nekem is azt mondta, h ugyanúgy járnak el, mintha a fizumból tiltanák, igazolásokat kellett bevinnem, h kitől mit kapok...erre tessék : élj meg 28.000ft-ból, mert az a minimum.
2014. júl. 8. 12:23
15/15 anonim válasza:
syastok!!sajnos en is hasonlo cipoben jarok!! mar egy eve h kulonvagyunk a volt ferjemmel,kozbe beadva a valloper hogy elvaljunk, nekem o volt tarstulajdonos a szamlamhoz amit ez elott egy evvel megszuntettunk kozosen alairva hogy a kozeljovoben ne szandekozzon hozzaferni!! 3 kiskoru gyermeket nevelunk egyutt mostani elettarsammal,73.650 ft kapok a 3 gyerekrol ami pontosan gyes es csp!! most arra lennek kivancsi mivel hogy a banki ugyintezonk elcseszte a papirt az akkori szerzodesfelmondasi papirt ,persze tarskartya letiltassal egy!utt hogy a volt ferjem miatt inkaszott nyomtak a szamlamra !! ami egeszen varatlanul ert! de mondom hogy ezt egy evvel ez elott mar elinteztem hogy semmi koze a szamlamhoz!! es ma a 33% at levontak jogtalanul!! es hogy a bank ezt hogy tehette meg ,hogy adhatott ki informaciot a szamlamrol hollott mint szamlatulajdonost nem ertesittek rola ez az egyik a masik meg az hogy olvastam hogy ehhez a jovwdelemhez hozza sem nyulhatna!! hisz en kapom a csp meg a gyest. roluk!! es meg hozza anyit hozzafuznek hogy kulonlakcimen lakunk ! hogy tudnam ezt viszakovetelni?? mielobbi valaszt varok aki tud kerem segitsen!! elore is kosy!! Dia
2015. jún. 3. 01:21
Kapcsolódó kérdések: