Nem lehetne bírósági úton a bűnözőre hárítani a felvett hitel visszafizetését? Segítség kéne: Testvérem nevével vettek fel 1 milliót!
A testvéremet elég durván átverték! Elcsalta egy lány otthonról hogy lakjon nála kért 100 ezer Ft.-ot mondván az a kaukció. Nem volt annyi pénze ezért kölcsönt kellett volna kérnie. Mondta,hogy ő nem mer bemenni a bankba,erre mondta az illető nem baj majd én bemegyek. És bement.És a testvérem igazolványaival több hitelt is felvett. Amit nem nagyon értek,hogy hogy nem vették észre h nem ő van a képen.
Aztán a testvérem 1 hét után elszökött a bűnözőtől feljelentést tett és közölték vele h ő a gyanúsított és nyomoznak az ügyben. Semmi nem történt eddig. Az illető és kedves családja meg még most is költik a pénzt amit az én családom törleszthet.
Ha ez a történet igaz, (amit kétlek), akkor pl a csaló hogyan tudta a kölcsönszerződést, egyéb nyilatkozatokat a testvéred kézírásával aláírni?
1 millió Ft hitelt nem osztogatnak olyan könnyen manapság, ehhez pl folyószámlára érkező bér kell, erről számlakivonatok, meg Munkáltatói igazolás, szóval több sebből is vérzik ez a sztori...
Történtek már nagyobb csalások is Magyarországon szerintem.
Most intézik a szüleim a gyámsági papírokat ,mivel a korához képest visszamaradott.Elég naiv és könnyen befolyásolható!
Valószínűleg szarban maradunk, ha a tisztelt kommentelők szerint kitaláció az egész, de majd ,ha benne lesz a médiába emlékezzetek mit írtatok..Amúgy meg segítséget kértem nem kiokosítást.Köszi.
Médiába? :-)
A meséd kezd viccesből szánalmasba átfordulni. Ha gondolod ízekre szedem minden szavadat, hogy mi nem stimmel és miért. De hosszabb lenne, mint a Háború és béke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!