Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » BAR -listán hogy tudhatom meg...

BAR -listán hogy tudhatom meg fent vagyok - e még?

Figyelt kérdés

Szeretnék kérni tőlletek egy konkrét linket amin megtudom nézni a Bar listán fent vagyok - e még .

Keresgéltem Központi Hitelinformációs Rendszer honlapján,de nem talállom melyik menüpont alatt lehet...

Köszi a segítséget !

2012. okt. 20. 14:33
 1/5 anonim ***** válasza:
83%

nincs link.

be kell menni egy bankba, mondjuk a számlavezetődbe, és megkérni őket, hogy nézzék meg, hogy rajta vagy-e. másképp nem megy.

2012. okt. 20. 15:10
 2/5 anonim ***** válasza:

'.-t pontosítva:

bemész a számlavető bankodba, kitöltesz egy nyomtatványt. hogy kéred az információt saját magadról. hogy szerepelsz-e a KHR /a BAR hivatalos neve/ listán, és kb. 2 hét múlva értesítenek, hogy menj be a bankba, zárt borítékban megkapod az eredményt.

2012. okt. 20. 15:42
 3/5 anonim ***** válasza:

1.-t pontosítva:

bemész a számlavető bankodba, kitöltesz egy nyomtatványt. hogy kéred az információt saját magadról. hogy szerepelsz-e a KHR /a BAR hivatalos neve/ listán, és kb. 2 hét múlva értesítenek, hogy menj be a bankba, zárt borítékban megkapod az eredményt.

2012. okt. 20. 15:42
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat !
2012. okt. 20. 22:00
 5/5 anonim válasza:
De szar... fos ez az egész..
2013. nov. 30. 05:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!