Honnan tudhatom meg h fent vagyok e azon a listán,ahol azok neve szerepel,akik mondjuk nem fizették rendesen a hitelüket meg ilyesmi?
Bár én fizettem rendesen,de tudni szeretném,hol lehet azt megnézni.
Valamint még arra lennék kiváncsi,hogy ha vkinek kezességet vállaltam és fizetem helyette,akkor is feltehettek arra a listára?És ha fent vagyok meddig nem kaphatok kölcsönt?
Légyszi ha tudtok minden kérdésemre válaszoljatok...
nagyon köszi a válaszokat előre is..
Ha jól tudom BAR lista. És csak akkor vagy rajta, ha nem fizetted hónapokig a hiteled. A bankban, ahol hitelt akarsz felvenni, szerintem ott meg kell,h mondják. A kezességért kétlem,h felkerülnél.
Remélem valamennyit segítettem. Ennyit tudok!
Azt hiszem ha egyszer felkerültél, akkor 5 évig leszel fent. Ha kezes voltál, és rendesen fizettél (a rendetlen adós helyett), akkor nem kerülhettél fel a BAR listára, mert nincs semmi indok. Egyébként elvileg bármelyik bankban megkérdezheted, hogy fent vagy-e a listán (bár nem tudom, ingyenes-e), és napokon belül, lezárt borítékban megkapod a választ (célszerű egyből olyan bankba menni, amelyikkel egyébként is kapcsolatban vagy)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!