Paypal levonás?

Figyelt kérdés

sziaszitok

szeretnék paypalhoz hozzácsatolni bankkártyát és azt szeretném megkérdezni, hogy ha a kártyámon van 1540FT és én mindezt megcsinálom milyen levonások lesznek? ebből a pénzből én még tudok venni egy 1500ftos dolgot vagy több lenne a levonás?vagy hogy is van ez :D aki segít köszi

2012. okt. 17. 23:33
 1/3 anonim válasza:
1 eurót von le, melyet a paypal számlán jóvá is ír, így azt ott felhasználhatod.
2012. okt. 18. 17:33
 2/3 A kérdező kommentje:
Szóval akkor maradna rajta pl összesen még 1500ft? :D valaki elmagyarázhatná pontosan hogy is van ez :D mert paypalon még nem vettem semmit és még csak nem is csatoltam hozzá az otps kártyámat
2012. okt. 18. 20:12
 3/3 anonim válasza:
nem. a kártyádon kb 1200 Ft maradna (az euró árfolyamától is függ). A paypal-eden lenne az 1 euró (kb 300 Ft), amit csak onnan tudnál költeni.
2012. okt. 29. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!