Mást is zaklat az Intrum behajtó cég sms-ekkel?
Figyelt kérdés
Ma vettem egy új telenoros telefont,új sim kártyával és miután aktiváltam a sim kártyát rá 2 óra múlva már kaptam sms-t hogy mielőbb rendezzem a tartozásom,de hogy ki felé és hogy mit miért,arról semmi.Kérdezem én hogy honnan tud bárki is egy alig 2 órája élő telefonszámhoz tartozást csatolni?Átverés lehet?2012. okt. 11. 18:06
1/7 anonim válasza:
Valaki másé volt az a szám korábban, ő tartozhat valakinek.
Nem kell vele foglalkozni.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtatást.Nem is tudtam hogy ilyen is van,hogy másé volt azelőtt egy szám.Csak az a baj,hogy pénzt is vett le e kártyámról ez az sms.Hogyan tudom letiltani hogy ne fogadjon ilyet a telefonom?
2012. okt. 11. 19:05
3/7 anonim válasza:
A fogadott SMS nem kerül pénzbe, kivéve ha emelt díjas, de nem hinném, hogy ez az volt.
Az emelt díjas szolgáltatásokat érdemes letiltani.
4/7 anonim válasza:
nekem ma jött ilyen sms, és fogalmam nincs miről van szó...
5/7 anonim válasza:
a jó büdös k...va anyját ennek a g**i cégnek, megb***om a jó édes retkes k**va anyjukat! mi a f**zt képzelnek??? engem fél évente zaklatnak, azt hiszik, én vagyok kib*szott HAVASI PETRA!!!! KÖZBE MEG NEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mit lehet tenni ezek a tetves férgek ellen??? Meg kik állnak ezek a dolgok mögött?
6/7 anonim válasza:
Egy ajánlott tértivevényes levél, melyben tájékoztatod őket, hogy ez nem az adós száma, illetve kéred, hogy fejezzék be a zaklatásodat. Ha ezek után is folytatják, rendőrségi feljelentés zaklatás miatt.
7/7 anonim válasza:
Telefonon kb 3x lett nekik szólva (mindig játszották a hülyét, és azt mondták töröltek)
E-mail-be világosan leírtam nekik 2 címre is, hogy fejezzék be stb.
Egyelőre mást még nem tettem, remélem már megunják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!