Ha beadom az autom mert havi (85000 lett) es nem fizetem a fentmaradot majdaz auto eladasa utan mas hiteles (mas banktol) motorkerekpart a behajto ceg v bank elvihet-e ha nevemen van? Komoly valaszt varok
Ennyi baromságot régen olvastam... :-(
Először a kérdezőhöz: Én sem tudok helyesen, szépen írni, de kritikán aluli, ahogy megfogalmazod a kérdésedet!
Kérdésről: Ha aktív KHR-es leszel, azért mert nem fizeted az autóhitelt, akkor nem kapsz egyetlen banktól sem kölcsönt. Se motorra, se TV-re, semmire.
Válaszokra: Lízing esetében nem tudja elvinni a végrehajtó a motort, mert ebben az esetben a BANK a tulajdonos, a lízingbevevő csak az üzembentartó!
Ha menetközben leszel aktív KHR-es, akkor a meglévő (másik) szerződésedet nem fogják felmondani ezért. A KHR-t nem nézegetik csak úgy a bankok, hogy Tóth Józsi-val mivan pl. Persze cifrább a helyzet ha mondjuk bukod az autót, de van egy motorod is hitelre, na akkor bejelentkezhet rá a végrehajtó és akkor már felmondhatja a motoros bank is a szerződést, hiába fizeted rendesen...
Beletenni a motorhitelbe az autóhitelt: Nem lehet hiszen a hitelt vagy a lízinget az adott gépre veszed fell, az a fedezet, nem pakolható át, meg ide oda. Egyébként a motor vagy az autó értékének max. a 70-80%-a terhelhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!