Szerintetek, hol tudnék felvenni kölcsönt, vagy kitől, ha BAR-os vagyok, és nincs ingatlan fedezetem?

Figyelt kérdés
Olyan lehetőség érdekel, ahol Bar-osként is kaphatok pár százezer Ft kölcsönt vagy olyan magánembert keresnénk, aki rendelkezik ekkora összeggel és segít, de a Provident és hasonló kölcsön nem érdekel! Viszont kamattal és szerződéssel is vállalnánk a kölcsön visszafizetését, rendszeres jövedelemmel rendelkezünk!
2012. okt. 10. 23:48
 1/7 anonim ***** válasza:
takarékszövetkezetek, ha átviszed a folyószámlád minden gond nélkül adnak rendszeres jövedelemmel.
2012. okt. 10. 23:53
 2/7 anonim ***** válasza:

Providenttel mi a bajod? Ad egy-kétszázezret, és ha nem otthoni szolgáltatással kéred, akkor a banki kamatozásnál is kedvezőbb (míg egy személyi hitel 40% is van, a providentet jóval olcsóbban megúszod).

Ha van jövedelmed és nem vagy sáros a providentnél, minden további nélkül kapsz tőlük.

2012. okt. 11. 01:11
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nem gondoltam a tak.szöv-ekre, de meg nézem. Ha esetleg lenne tipped is, melyikhez érdemes bemenni, írd meg kérlek!

Ami pedig a providentet illeti. Nem adna, csak 100-at, ez az egyik. A másik, hogy a családon belül már volt, és hát mit mondjak, nem voltak elragadtatva sem az üzletkötő hozzáálásától, sem pedig maga a céggel.

2012. okt. 11. 09:13
 4/7 A kérdező kommentje:
hozzáállásától (bocsi)
2012. okt. 11. 09:13
 5/7 A kérdező kommentje:
Ja, és arról nem is beszélve, hogy hetente kell törleszteni, és sokszor többet kérnek vissza, mint a bank egy szem. kölcsön után, ahol hónapok alatt kell visszafizetni.
2012. okt. 11. 09:15
 6/7 anonim ***** válasza:

100.000 Ft-ra a provident 50 hetes futamidőra 119.000 Ft-ot kér. 1 év alatt kell visszatörleszteni, ez való igaz, de ez 19% kamat. Nem kell otthoni szolgáltatást kérni.

Takszövnél pedig "egyéni feltételekkel" csak a lakhelyed szerinti takszöv. ad, az is csak akkor, ha megbízható adósnak ismernek. Aktív KHR státusszal nem fogsz kapni más takszövnél sem, mert ha standard hitelterméket kérsz, néznek KHR-t. Ha kis településen élsz, és nincs rossz híred a faluban, a HELYI takszöv. fog segíteni.

2012. okt. 11. 11:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem a Borsod takarék minden gond nélkül adott rajta voltam a khr listán. Bementem a vezetőhöz elmondtam a problémáim, mennyi kéne, átvittem a folyószámlám amiről azonnal le tudják emelni a havi törlesztőt és egy kezessel megkaptam, sőt három hónap után egy százezres folyószámlahitelt is, míg előtte 10 évig a k.h nál voltam ott még a folyószámlahitelt se adták meg.
2012. okt. 11. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!