Életbiztosítás?
Alig vártam, hogy lejárjon. Elérkezett a nap.
Örömöm, sírásba fakadt. Még annyit sem kaptam amit befizettem! Mégegyszer. Még annyit sem kaptam amit befizettem.
Válaszuk: ilyen-olyan kezelési költség...
Egy kanyit sem kamatozott, sőt én fizettem nekik.
Ezekután ne kapjak agyvérzést?
Kedves utolsó válaszoló. Az általad ajánlott "lehetőség"-ről én is hallottam, de egy dolgot nem árt tisztázni. Azért, mert egy céggel szerződni lehet, mint befektető és a cég különböző hozamokat vállal egy szerződésben, még nem jelent garanciát arra, hogy ez meg is fog történni. Az eléggé megtévesztő, hogy ezt úgy tálalják az embereknek, mintha ennek köze lenne a biztosítása visszavásárlásához.
Sem betét, sem hozam garancia nincs, ha valaki befektető egy cégben. A saját kockázatára dönthet, hogy befektet, vagy sem, de természetesen aki kockázat vállaló és tisztában van azzal, hogy nem csak nyerhet, hanem a pénzét teljes egészében elbukhatja, akkor semmi gond ezzel az ajánlattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!