Ha áruhitelre veszünk valamit, nem kapunk számlát, csak a "fogyasztási kölcsönszerződést"? .
Figyelt kérdés
Egy hónapja vettem egy telefont hitelre.Szórakozott picit a bank a munkahely és albérletváltás miatt.Végül kitöltöttük a papírokat és megkaptam a készüléket.Kifizettem az egyszeri kezelési költséget.Ma felhívott a telefonos boltos srác, hogy még egy munkáltatói szerződést küldjek már nekik,mert kötekszik a bank.Még egy csekket sem kaptam, most már értem miért.Egy forintot nem kaptak a banktól,állítólag még papíron nincs meg a hitel,valahogy így fogalmazott a fiú.Most akkor ez hogy van?Miért adták akkor ide a telefont?Mi van ha mégsem adja meg a bank a hitelt?Előkerestem a kapott papírokat.Csak kettőt találtan.A jótállást és a fogyasztási kölcsönszerződést,amin rajta vannak a hitel részletei,az üzlet bélyegzője,adataim.Ez így nekem elég vagy kellene hogy legyen valamiféle számlám?Annyira emlékszem,hogy anno írt a srác egy áfás számlát de hogy milyen összegről meg végül hová csatolta,arra nem.Várom a hasznos hozzászólásokat hozzáértőktől.2009. aug. 3. 23:19
1/4 anonim válasza:
Képes voltál egy telefont részletre megvenni?
2/4 A kérdező kommentje:
"Várom a hasznos hozzászólásokat hozzáértőktől."
2009. aug. 3. 23:42
3/4 anonim válasza:
Számlát kellett volna kapnod, mert hát a bank kifizette helyetted így te a bank fele tartozol, az árú a tied, adni kellett volna róla számlát, jótállást stb.
4/4 A kérdező kommentje:
Jótállás van, meg az X összegről kiállított kölcsönszerződés.Azzal tudom igazolni, hogy törvényesen van nálam a készülék? Aggódom, nehogy mégeszer ki kelljen fizetnem a kezdőrészletet a kezelési költséggel, vagy arra kényszerítsenek, hogy fizessem ki egy összegben, vagy adjam vissza.
2009. aug. 4. 23:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!