Még soha nem vettem fel pénzt a kártyámról, valaki eltudná mondani hogy hogy kell?
Figyelt kérdés
Lehet hülye kérdés, de nem tudom, hogy pontosan, hogy kell. Onnantól kezdve, hogy berakom a kártyámat majd kihúzom, miket kell csinálni? Hol mit kell nyomni?2012. szept. 24. 14:06
1/3 anonim válasza:
Hidd el az automata kiír neked mindent.:)
2/3 anonim válasza:
Tényleg mindent kiír az automata.
Berakod a kártyádat, azonosítja.
Kéri, hogy válassz nyelvet, hogy milyen nyelven kommunikáljon veled.
Megkérdezi, hogy mit szeretnél, kiválasztod a készpénzfelvételt.
Kéri a négyjegyű PIN-kódodat.
Beírod a felvenni kívánt összeget, ami csak 1.000,-rel osztható lehet, vagy kiválasztod a felkínált leggyakrabban igénybevett összegek közül.
Megkérdezi, hogy kérsz-e róla bizonylatot.
Lehat, valamit nem jó sorrendben írtam, de ezeket fogja kérdezni.
Majd, hogy valamit ott ne felejts, sípolni fog, amig el nem veszed a kártyádat, illetve a pénzt.
3/3 anonim válasza:
Először is leteszed,páldául a földre.Rátesztel egy ropogós ezrest.Aztán óvatosan lehajolsz(nehogy beszarj közben)és felveszed.Ilyen egyszerű.Próbáld el párszor !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!