Mit kell tennem, hova kell mennem, mit kell mondani aki lehúzza a kártyámról a vállalkozói járulékomat?
Figyelt kérdés
2011. aug. 10. 10:29
1/7 anonim válasza:
fuss neki még egyszer, teljesen értelmetlen a kérdésed
2/7 anonim válasza:
Talán először kérdezd meg a bankodat. Valószínű azt a választ fogod kapni, hogy az apeh, jelenleg NAV. De erről levelet is kellett kapni az apehtől. Beszélj a könyvelőddel is, nézze meg a folyószámládat, ha a leemelés után ott megjelenik az összeg a befizetés jóváírásáról, akkor mág a bankba sem kell bemenned.
3/7 anonim válasza:
A kérdés értelmetlen összességében.
1 ha a kártyát elvesztetted akkor azt be kell jelenteni. Ha bejelentetted onnantól a bank rizikója.
2 járulékot pedig csak az vehet le akinek jogosultsága van hivatalból vagy általad engedélyezve.
Minden más eset lopás.
A járulékot illetve bármi mást ami nem a bank felé megy a tétel mellé kikönyvelik, rögzítik a jogosult nevét. Ez alapján utána tudsz nézni.
4/7 anonim válasza:
Lehet, hülyeséget mondok, de nyiss egy új bankszámlát máshol, és akkor nem tud senki lehúzni semmit, mert mindent az új számládra küldesz. Azt viszont ne add meg senkinek sem.
5/7 anonim válasza:
Ja, még az APEH sem fog tudni lehúzni semmit, ha a bevallásodon nem adod meg az új bankszámlaszámod. Tehát, senki, semmit nem fog tudni lehúzni onnan, mondom még egyszer, még az APEH sem, csak ne add meg a bevallásodon ezt az új bankszámlaszámot! Nálam bejött.
6/7 anonim válasza:
Szerintem azt kell mondani aki, hogy megérdemled. Én nem a pénzedet, az életedet venném el, ostoba kis barátom...
7/7 A kérdező kommentje:
úgy látom itt mindenki félreértett,nem tudom mi nem volt ebben világos,ezek szerint itt senki nem vállalkozó,akkor mit osszátok itt az észt?
2011. aug. 17. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!