Hogyan fizessem járulékomat? Többi lent
Figyelt kérdés
Szeptember közepén váltottam ki EVÁ engedélyemet, így a fél hónap után valamennyi járulékot ugyanúgy fizetnem kell, csak váltottam könyvelőt(réginek nem tetszett hozzállása) így nem tudom, hogy azt a fél havi járulékot miként kell befizessem, kapok róla csekket?(még nem jött) vagy hogyan? Légyszíves segítsetek, köszönöm2011. okt. 8. 01:44
1/4 anonim válasza:
Miért nem az új könyvelődet kérdezed meg? Nem kézenfekvő?
2/4 A kérdező kommentje:
Hétfőn tudok vele értekezni csak, és jobban megnyugodnék ha addig tudom pontosan mi a menete :)
2011. okt. 8. 03:02
3/4 anonim válasza:
Azért fizeted a könyvelőt, hogy választ kapj az ilyen kérdésekre. Csekket meg kérni kell, és csak annak adnak, aki nem köteles bankszámla nyitásra.
4/4 anonim válasza:
Ha vállalkozásod van, bankszámlaszámod is kell legyen, a járulékokat meg kutya kötelességed onnan utalni és a könyvelőd mondja meg neked, hogy hova mennyit utalj.Az én könyvelőm minden hónap 05.-éig e-mailben küldi, hogy melyik bankszla-számra mennyit utaljak és ezt minden hónap 12.éig el is utalom, 3 havonta pedig amikor viszem a számláim a könyvelőnek(mert negyedéves áfás vagyok)akkor fizetem a könyvelőt is.Ha ez neked segítség volt?!Egyébként meg csekket az apeh kirendeltségeken tudsz igényelni, de akkoris a könyvelődtől tudod meg, hogy hova mennyi pénzt küldj.Amennyit meg sorba kell állni azért a pár csekkért az apehnál, hát inkább telefon, e-mail a könyvelőtől és utalás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!