Holnap szeretnék egy CIBEZZ Visa Electron bankkártyát igényelni? Mi kell hozzá?
Úgy értem hogy nekem nincsen semmilyen számlám a CIB bankban, előtte kell azt nyitnom? Milyen papírokat vigyek magammal? Ingyenes az igénylés? Hogy zajlik ez az egész?
Kb mennyi idő míg megküldik?
Válaszaitokat előre is köszönöm:D
A CIB Bankban CIBEZZ számlacsomagot kell igényelned és ehhez fogsz majd kérni CIBEZZ Visa Electron bankkártyát!
Itt megtudhatsz minden fontosat :
Most +1800 Ft értékű ajándékot is kapsz :
- Ha 2009. július 1. és 2009. szeptember 30. között CIBEZZ Számlacsomagot nyitsz, 1800 Ft értékű mobiltelefon-feltöltést kapsz ajándékba!
- A mobilfeltöltés helyett választhatod az 1800 Ft értékű Bookline könyvvásárlási utalványt!
Javaslom, hogy mindjárt számlanyitáskor igényelj NetBank hozzáférést (ez ingyenes), hogy a neten is tudd kezelni a bankszámládat!
Pár kattintással megnézheted a számlaegyenleged, átutalhatsz, stb.
Legyen nálad 1-2ezer Ft, jó ha van valami pénz a bankszámládon.
Nagyon praktikus a CIB Mobilbank Számlafigyelő és Kártyafigyelő szolgáltatás, ezt is érdemes kérned (200 Ft/hónap), de ez már nem díjmentes szolgáltatás.
Általában 1-2 hét alatt elkészítik a bankkártyát. :D
Első beíró vagyok
Nekem nincs CIB bankszámlám, máshol vannak számláim, de jókat olvastam másoktól erről a CIBEZZ számlacsomagról.
Ezt fiataloknak találták ki, tényleg jók a szolgáltatásai, ahogy elolvastam a bank oldalán és a kondiciókat.
Kipróbáltam a CIB NetBank oldalát is, jól hasznáható (a "Próbálja ki!" linken te is megnézheted.) :D
Ja, igen!
A PayPal-hoz is tudod használni!!!
(A Moneybrokert még nem próbáltam, állítólag az nem olyan megbízható.)
Amit kérj:
CIBEZZ bankszámla, a hozzá tartozó CIBEZZ bankkártyával, és KÉRJ internetkártyát is elkülönített számlával. Ezt a kártyát dombornyomott kártyaként tudod használni. Még hasznát veszed és ingyen van.
Emellett kérj internetbank szolgáltatást is, lehetőleg TOKEN használatával. Ekkor nem kell jelszavakat meg felhasználói neveket jegyezgetned. Előnyös.
A kártyafigyelő CIBEZZ esetén ingyen van úgy tudom, a számlafigyelő meg nem feltétlen szükséges, ha van netbank szolgáltatásod. (Hiszen akkor a neten nyomon tudod követni a számlád alakulását.)
Talán ennyi az amit tudni kell :) Még az lehetséges, hogyha nagyobb biztonságban akarod tudni a pénzed, akkor a CIBEZZ bankkártyához is külön kártyaszámlát kérsz, és akkor nem a folyószámládhoz rendelik hozzá, így a kártyával nem érhető el a folyószámlád, mindig csak annyit tudsz levenni, amennyit épp áthelyeztél a kártyaszámlára.
JA! és szintén nyiss cibezz megtakarítási számlát, ez is ingyen van, előnye, hogy ha havi kétezer forintot megtakarítasz, jó kamatot kapsz rá :) Meg kicsit a spórolásra nevel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!