Mi történik ha a Providentnek azt mondom, hogy nem tudom fizetni a pénzt? Mit csinálnak? Elveretnek?
Következő hónapban jönni fog a beszedő és meg kell mondjam neki,hogy vége.Nem tudom fizetni! Mit fog tenni? Bár listára kerülök vagy felakasztanak? Mit fognak velem tenni ha a munkám megszűnt és fizetésképtelen vagyok?
Ez van...kellett a pénz akkor nagyon és senki nem adott, ha valaki esetleg offolni kezd annak mondom.
Ha valaki normális választ tud adni kérem válaszoljon.
Köszönöm
Nyugi! Nem fog a provident sem elveretni verőlegényekkel, nem fognak felakasztani, sőt elásni sem.
Viszont ha nem fizetsz, eljárást indítanak ellened. Törvényes úton. BAR listára kerülsz, és előbb ők próbálkoznak hogy fizess. Talán adnak egy könnyebb részletfizetési lehetőséget. Ha nem reagálsz vagy nem vagy hajlandó fizetni akkor a provident akárcsak a bankok átadja az ügyedet egy behajtó cégnek. Onnantól kezdve ők követelik a pénzt. Ha nekik sem fizetsz, akkor bírósági per lesz amit nagyon valószínű hogy elveszítesz. Utána ön a végrehajtás..Ha nincs mit elvinni tőled, akkor türelmesen várnak. Évente pár alkalommal értesítenek hogy jelenleg a késedelmi kamatokkal, egyéb büntetési pótlékokkal mennyi tartozásod van. Amikor egyszer dolgozni kezdesz a fizetésed 50%-át azonnal le fogják tudni venni bírói végzés miatt.
Nem tudom mennyi pénzzel tartozol de a helyedben kérnék egy könnyebb részletfizetést. Mert ha idáig húzod akkor a tartozásod százezres többlettel is növekedhet.
Egy biztos. Te annak idején kölcsön kértél pénzt, és kaptál. Azt vissza kell adnod. Vissza is kérik a pénzüket.
nem fog növeekedni a tartozás.
van nekem is tartozásom, 7éve vettem fel hitelt tőlük. Nem tudtam fizetni, 176e. Kértem részletfizetést, de azt sem tudtam fizetni.->bar lista.
A nevemen nem volt semmi, bár biztos kerestek volna.
Sokáig küzdöttem a lelkiismeretemmel, és idén tavasszal felkerestem őket (attól féltem magasabb lett a tartozásom), de nem!!
Havonta fizetek most 10ezret, csak lenullázom valamikor!
Kérd a részletfizetést, és próbáld meg minnél elöbb visszafizetni!!
Adjon Isten!
Behajtják Intrum Justitia cégge,felvettem 100 ezret 1 hónapot késtem,már jött a levél a tartozásom meglétéről!!Kifizettem de többet nem veszek fel hitelt,igaz munkanélküli voltam és azért vettem fel a feleségem segédletével!!Egy uzsorás banda!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!