Hogyan lehet követni hogy a bankom mennyi kezelési költséget, szla vezetési dijat stb von le a számlámrol?
Figyelt kérdés
CIB bankos vagyok. Az utobbi idöben észre vettem hogy egyre több pénzt vonnak le. Megöriztem az sms eket, és minden alkalommal kevesebb pénz volt. Pl: volt a számlámon mondjuk 40 200 forint. Vásárolok 5200 forintért, akkor ugye maradnia kéne 35 000 forintnak, de hol kisebb hol nagyobb összeggel mindan alkalommal kevesebb. (néha csak 50ft , de néha akár 600 ft a difi, és ugye sok kicsi sokra megy...)
a számlalevél egy nagy katyvasz, abbol nem lehet semmit leszürni. Tudtommal a kártyás vásárlás ingyenes, és arra ügyelek hogy saját automatábol vegyek le, havi max 2szer mert az is ingyenes!
TELE VAN VELÜK A PUPOM!!! MIÉRT KELL FIZETNEM HOGY HASZÁLHASSAM A SAJÁT PÉNZEM?????
2012. szept. 4. 21:15
1/1 anonim válasza:
Az SMS, amit küldenek az viszont nem ingyenes, és többnyire túlárazott. Biztos, hogy a számlacsomagodban ingyenes a kp felvét? Nem mindben az... A havi értesítőn rajta kell lennie mindennek, amit levontak, tételesen. Persze ez az egyenlegközlő sem mindig ingyenes. Ha van netbankod, az sincs ingyen. Minden apróságért felszámolnak pénzeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!